Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023
Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και το Σάββατο οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα πιθανό να είναι αυξημένες.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και το Σάββατο, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα πιθανό να είναι αυξημένες.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο. Την Κυριακή θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.
Σχετικά

15 Χρόνια Lidl Κύπρου: μια κοινή πορεία, μια μεγάλη γιορτή
Πάνω από 900 συμμετέχοντες γιόρτασαν την ενότητα και το όραμα της εταιρείας σε μία αξέχαστη εκδήλωση.

Η Wizz Air ξεκινά πτήσεις από Πάφο - Αυτός είναι ο πρώτος της προορισμός
Από τον Οκτώβριο, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πετούν απευθείας από Πάφο προς ένα υπέροχο προορισμό

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο έχουν γράψει οι Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς


Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2024: Ο κατάλογος των υποψηφιοτήτων
Τον κατάλογο ανακοίνωσε το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού.


H LOUIS TRAVEL LTD έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση GREEN OFFICES
Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται από τον οργανισμό CYMEPA σε εταιρείες που εφαρμόζουν πράσινες πρακτικές

Ελληνικός προορισμός ανάμεσα στους 4 ιδανικούς της Ευρώπης για διακοπές το καλοκαίρι
Εκεί την κατέταξε o Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Bloggers Ιταλίας

5 ειδυλλιακές παραλίες της Αγίας Νάπας για όλη την οικογένεια
Η ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου από νωρίς


Olea: Η αρμονία της φύσης και της πολυτέλειας στις εκδηλώσεις
Το στολίδι του Πρωταρά για τη φιλοξενία γάμων, βαφτίσεων, εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων

Disney: Το νέο θεματικό πάρκο του κολοσσού στο Άμπου Ντάμπι είναι βγαλμένο από παραμύθι
Το εντυπωσιακό κάστρο της Disney θα είναι μέρος ενός συγκροτήματος ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει πολλά άλλα θεματικά πάρκα, συμπεριλαμβανομένου του Warner Bros. World Abu Dhabi, το οποίο άνοιξε το 2018.